Kini telah ada Garam Buluh Hai-O yang mana telah terbukti dapat membuang toksin & Asid dalam badan.Garam Buluh Hai-O tidak sama dengan garam biasa kerana ia diproses dengan cara tradisional untukmendapatkan Mineral yang banyak manakala garam biasa mempunyai kadar bahan kimia yang tinggiterutamanya Klorin, yang digunakan dalam proses memutihkan garam.
Garam Buluh Hai-O telah menjalani proses pembakaran sebanyak 9 kali untuk mendapatkan garam yangbermutu & kaya dengan mineral semula jadi.
KEKURANGAN MINERAL PUNCA SEGALA PENYAKIT
*Kenyataan Oleh Prof. Dr. Linus Pauling (2 Kali Pemenang Nobel Award)
GARAM BULUH Hai-O SATU-SATUNYA MAKANAN KESIHATAN YANG MERUPAKAN MAKANAN HARIAN YANG BOLEH DICAMPURKAN PADA MINUMAN, MASAKAN DAN BOLEH DITABURKAN PADA BUAH-BUAHAN UNTUK MENAMBAH KELAZATAN.

Keistimewaan Garam Buluh
100% dari bahan semula jadi
Mengandungi 76 jenis zat galian (Mineral)
Bersifat Alkali
Anti Oksida
Mempunyai tahap Ph 10 – 11
Mempunyai tanaga Bio Ultra
Fungsi Garam Buluh
Meneutralkan Asid dalam badan.
Meneutralkan bahan kimia dalam badan.
Membuang toksin dalam badan.
Membantu menyerap vitamin yang diambil dgn lebih berkesan.
Memberi lebih tenaga pada tubuh badan.
Membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan.

Cara Penggunaannya
Bancuh 1 peket Garam Buluh Hai-O dengan 450ml air (Ukuran cawan mug). Jika terasaterlalu masin,tambahkan sedikit air. (Campur shj Jus Sunquick) sodapppp
Sesuai dibancuh dengan semua jenis air kecuali air berkarbonat (Air bergas),minumankordial & minuman keras.
Sukatan Penggunaan
Bagi orang yg sihat 1 hingga 2 peket sehari
Bagi ahli sukan : 2 hingga 3 peket sehari.
Bagi mereka yg menghidap Darah Tinggi, Asma, Lelah, Semput, Angin Ahmar, MasalahTulang, Masalah Jantung & Masalah Buah Pinggang : 1 peket sehari.
Bagi penghidap Kencing manis: 2 hingga 3 peket sehari.
No comments:
Post a Comment